Starburst

Starburst-videoslotti on tunnettu sen hienon ulkoausun ja erityisen helpon pelattavuuden ansiosta. Tämä peli onkin yksi kaikkein suosituimmista NetEntin peleistä, sillä se sopii hyvin rentoon pelaamiseen ilman mitään ylimääräistä häslinkiä tai turhia ominaisuuksia. Jos pelaajaa alkaa kyllästyttää uusimpien videoslottien monet ja monimutkaiset bonustoiminnot, kannattaa kokeilla Starburstia, sillä siinä voitetaan mukavia voittoja yksinkertaisesti ja hyvissä tunnelmissa.
Myös panostamismahdollisuuksia Starburst tarjoaa monipuolisesti, ja panostamisen voikin aloittaa jo 10 sentistä kierrokselta, mutta halutessaan voi sen kohottaa aina 50 euroon astikin. Pelin kolikon arvon saa laitettua välille 0,01-0,5 euroa, ja panostustason saa välille 1-10. Voittolinjojenkin määrän voi asettaa itse mieleisekseen, ja aktiiviseksi kannattaakin laittaa kaikki 10 voittolinjaa, niin voittamiseen on paremmat mahdollisuudet. Starburstissa voittolinjat ovat kaksisuuntaisia, eli voittoja saadaan molemmin suuntaisesti.

Pelisymboleina toimii erilaiset jalokivet, ja myös seiskat ja BAR-merkit ovat mukana. Näistä kaikkein arvokkaimpia ovat BAR-merkit, ja viidellä sellaisella voitetaankin 250 kolikkoa. Todellisiin huippuvoittoihin kuitenkin päästään pelin tähtimerkin avulla, joka toimii jännittävänä expanding wildina.

Expanding wild ja mobiilipeli

Tähtimerkki voi tulla Starburstissa joko rullalle 2, 3 tai 4. Kun pelaaja saa tämän tähden, se laajenee koko rullan korkuiseksi, ja mahdollistaa siis todella hyvät voitot. Nyt pelaaja saa yhden ilmaisen re-spinin, ja jos tälläkin kierroksella peliin tulee toinen tähtimerkki, saadaan vielä uusi re-spin, nyt kahdella expanding wildilla. Sitten on mahdollisuus vielä siis yhteen uuteen wild-merkkiin, ja jos pelaaja saa tämänkin, niin hänellä on kolme expanding wildia ja viimeinen re-spin, jossa siis voidaan nyt saada todella jännittävät voitot, sillä kolme expanding wildia vastaa yhdeksää tavallista wildia. Tästä enempää re-spinejä tai wildeja ei voida saadakaan.
Myös mobiilista Sarburst löytyy, sillä Net Entertainment on tehnyt siitä hienon Touch-version Android sekä iOS –laitteilla pelattavaksi. Starburst näyttää komealta sekä älypuhelimilla että tableteilla pelattuna, ja sen pelaaminen on oikein kätevää, sillä pelissä ei ole mitään ylimääräistä tai monimutkaista. Lue lisää arvosteluja Netticasino.org -sivustolla.