Nettibingo

Nettibingo on hyvin suosittu peli, sillä kun perinteisesti Suomessa ei ole bingossa saanut olla oikeita rahapalkintoja, netissä ne sallitaan. Nettibingoa voidaankin pelata monilla suosituilla sivustoilla, myös suomen kielellä. Bingoa pelataan netissä ihan samalla tavalla kuin oikeastikin, paitsi että arvonnan suorittaa tietokone, ja tietokoneohjelma myös tarkistaa pelaajien bingokortit. Tässä kuitenkin vielä bingon säännöt:
Bingossa jokaisella pelaajalla on oma 5×5 ruudukko, joissa jokaisen ruudun sisällä on satunnainen numero. Sitten numeroita arvotaan, ja aina kun pelaajalla on kortillaan sama numero joka on arvottu, hän merkitsee tämän korttiinsa. Pelaajan tarkoituksena on saada ruudukon sisälle viiden osuman rivi eli bingo, ja kuka saa sen ensimmäisenä, voittaa pelin. Rivi voi kulkea ruudukon päästä päähän, ylhäältä alas tai kulmasta kulmaan.

Erilaisia bingon muotoja
Tavallinen bingo on kaikkein yleisin bingopeli, ja siinä siis pelataan 5×5 –ruudukolla.
Housie-bingo on vähän harvinaisempaa, ja siinä ruudut ovat kortilla 3×9 asetelmassa. Tässäkin viiden osuman suora tulee saada jollekin vaakariveistä.

Vapaaruutubingossa on muuten samanlainen bingokortti kuin tavallisessakin bingossa, mutta siinä vain keskimmäinen ruutu on jätetty ilman numeroa. Kun pelaaja sitten saa rivinsä kulkemaan kortin päästä päähän tai kulmasta kulmaan, tämä tyhjäkin ruutu tulee automaattisesti merkatuksi, eli pelaaja saa bingon jo 4 osumalla. Vapaaruutubingo on suosittu bingon muoto, ja sitä löytyy monilta nettibingosivustoilta.
Kuviobingo on viihdyttävä bingon pelimuoto, jossa pelaajan on saatava osumillaan muodostettua bingokortille tietty kuvio, joka on yleensä jokin kirjain tai symmetrinen kuvio.

Variantti-Bingo on vähän pidempikestoinen bingopeli, ja siinä pelataankin viisi kierrosta asteittain vaikeutuvaa bingoa. Ensimmäisellä erällä pelataan tavallista bingoa, toisella kierroksella pelaajan tulee saada kaksi viiden numeron suoraa samalle 5×5 ruudukolle, kolmannella kierroksella kolme, neljännellä kierroksella neljä ja viidennellä viisi suoraa ennalta määrätyn kaavan mukaan. Tämäkin on oikein suosittu bingomuoto.

Blackout Bingossa taas pelaajan on saatava koko bingokorttinsa merkityksi, eli numeroita arvotaan pelissä niin kauan, kunnes joku saa osuman viimeisimpäänkin ruutuun.