Kierrä Netflixin maarajoitukset helposti!

Näin koronakaranteenin aikana monilla meistä Netflixin käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti. Ainakin omalla kohdallani homma on eskaloitunut nyt siihen pisteeseen, ettei Netflixin valikoimista meinaa löytyä enää mitään katsomisen arvoista. Hyvistä sarjoista on kyllä tietoa, mutta eihän niitä tietenkään Suomen Netlixin valikoimista löydy. Juuri nyt ei lomautusten myötä myöskään ole suurta motivaatiota uusien suoratoistopalvelujen tilausten hankkimiseen, joten jotain on keksittävä. Mikä siis avuksi?

Netlixin maarajoitukset – VPN ratkaisee ongelman!

Hommahan ei ole kuitenkaan ole mikään ongelma, kun on henkilönä ratkaisukeskeinen. Käyttöön VPN-yhteys, ja Netflixin maarajoitukset on ohitettu. Simppeliä kuin kaljan hakeminen kaupasta! Tosin edullisempaa – omassa käytössäni oleva ExpressVPN kun kustantaa vain muutaman euron kuussa. Eli vaikka säästöä tässä haettiin ettei tarvitsisi uusia suoratoistopalveluja ottaa, jouduin kuitenkin maksamaan. Tosin vähemmän, muutaman euron kuukaudessa. Kärvistelin tämän sillä perusteella, että myös nettisurffailun turvallisuus parani samalla. Ja yksityisyys – nyt ei epärehellisetkään roistot kurki surffailujani edes avoimissa wifi-verkoissa.

Tässä kaikki tällä erää, bloggailu on pikkuisen unohtunut mutta minullepa tämä ei koskaan ollutkaan mikään stressiprojekti, vaan päinvastoin projekti jota kirjoittelen kun siltä tuntuu. Nyt tuntui, mutta melko vähän aikaa. Toivottavasti tästä oli kuitenkin apua lukijoilleni!